Ken Ring – Förort

Ken Ring var gäst på “En kärleksattack på svensk hiphop” igår där han premiärspelade låten “Förort“. Låten är hans bidrag till producentens Can “Stress” Canatans kommande album som släpps senare i år. I dagsläget vet vi inte mycket mer om själva albumet, men vi är helt klart nyfikna på det.

Och givetvis ser vi även fram emot Kens egna släpp i år, samarbetet med norska producenten Tommy Tee som resulterar i 2 legender utan penger igjen och det nya soloalbumet AkustiKEN.

Update:
Skivan kommer att släppas via Soblue Music/So Blue Productions AB. Utöver Ken så medverkar halva hiphop-Sverige: Timbuktu, Petter feat Johnel, Chapee n Chess, Lazee, Adam Tensta, Dida, Eboi feat Aleks, Näääk & Nimo, Mohammed Ali, Medina, Salif Ison & Fille, Labyrinten, TJ, Sthlm Syndromet, Houman Sebghati och Kartellen (Sebbe).