Rapper Ted – Din Mamma

Vi är lite sena med denna men för er som missat det släppte Rapper Ted nyligen en video till sin låt “Din Mamma”, som blev vald till en av de hetaste låtarna 2010 av Ametist. Rapper Ted var tidigare en del av duon Tinitus & Ted men har nu valt att gå sin egen väg och det ser onekligen ljust ut med tanke på vilken hype “Din Mamma” lyckats skapa. Om musiken säger skivbolaget följande:

“Det finns två typer av tystnader. En är när en ängel går genom rummet och man upplever något andaktsfullt. En annan är en pinsam tystnad när någon har sagt för mycket, för ärligt och ingen vet hur man ska påbörja ett samtal igen. Exakt där i den tystnaden befinner sig Ted.”

Senare i år släpps hans solodebut “Mitt allra käraste vapen” dessutom är en dub-step remix producerad av duon Dex’n'effex är på gång.

Videon är producerad och inspelad av Mizeria Magnifique
Regi: Haben Solo
Foto: Viktor Byström
Manus: Meron Mangasha

Klicka här för att köpa “Din Mamma” på iTunes