Timbuktu – Look Alive (Demo 1995)

Timbuktu Fanglobe

The Stretch Armstrong and Bobbito Show var en legendarisk radio-show som sändes mellan 1990 och 1998. De spelade exklusiva demos och hade freestyles från flera stora, då, osignade rappare. The TROY blog körde förra året en Stretch and Bobbito special där de la upp demos och freestyles från showen. Jag råkade snubbla över ett av inläggen och mitt bland alla amerikanska rappare dök plötsligt Timbuktu upp. Eftersom gamla Timbuktu låtar aldrig är fel tänkte vi att vi skulle dela med oss av låten till er!

The TROY blog skriver följande om låten:

“Aaaand, to add on to this little demo extravaganza, we have a Timbuktu joint from 1995. Timbuktu is a Swedish rapper but I dare you to find any traces of that in this demo. He kind of reminds me of OC to some degree. Anyway, the song is called “Look Alive”.”

För att ladda hem alla demos och freestyles gå till The TROY Blog.

Klicka här för att ladda hem Look Alive (Demo)

Tack till Majestic Flow för bilden, som är tagen från hans blogg.