Looptroop Rockers – Professional Dreamers (Video)

I november förra året släppte Looptroop Rockers singeln, “On Repeat”.  Nu har det blivit dags för den andra singeln, “Professional Dreamers”, vilket även är namnet på deras kommande album. Videon hade premiär idag på  PSL där det även finns en intervju med dem. I intervjun säger Cosmic följande om videon:

“Den spelades in strax innan jul i Barcelona. Själva storyn i videon ville vi skulle spegla en professionell drömmares vardag. Här gestaltat av Josef som är en grym skatare. Han lever sin dröm som skateproffs och det passar bra in på känslan vi ville förmedla med videon. Isak som filmade videon hade aldrig filmat en musikvideo förut utan endast gjort skatefilmer så det var ju en liten chansning. Men vi är sjukt nöjda med resultatet!”

Hela intervjun finns att läsa på PSL.

“Professional Dreamers” släpps den 9e mars och gästas av Chords, Gnucci Banana och Lisa Ekdahl.