Looptroop – Prayin On A Liver [Video]

Looptroop’s new album “Good Things” is now available in all great stores across the globe (HHV.de, iTunes etc). I am not going to talk more about it because you all out there ready know how god damn good that record is.. Anyway, a remix of Looptroop’s cover of Bon Jovi’s “Living On A Prayer” has been released at their website. It’s called “Prayin On A Liver” and features some of Sweden’s hottest rappers at this moment as we speak: Allyawan, Adam Tensta and Lazee!

You can also download it as a mp3 here (righ click, save as)!

  • Mia

    Bra mycket coolare version än på skivan. Denna låten fattar jag verkligen inte varför de gjorde en cover på. OCH varför de tog med den på skivan.

  • niklasrosen

    Yep, diggar remixen mer jag med fast jag tycker ändå orginalet är skönt. De nostalgitrippade lite till sin barndom och spelade väl mest in den för skojs skull men de diggade resultatet så mycket att den hamnade på plattan.